Teljes sci-fi filmek a Google Video-n

Az már eddig is köztudott volt, hogy teljes anyagokért a Google Videót látogassuk, hanyagolva a Youtube-ot. Ebben a posztban kaptok egy kis ízelítőt abból, hogy mit lehet megsasolni teljes hosszúságában, ami egy sci-fi rajongó érdeklődését felkeltheti. 1984, Akira, Pi, ilyesmik várhatók beljebb.

Elsőnek egy remek dokumentumfilmet szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, amely az egyik kedvenc témámat dolgozza fel: félelem az atomenergiától. Ez az egyetlen, amit beágyazok a blogba, a többit csak linkelem. (UPDATE: egyszerűen nem akarja beágyazni azt a fost, szóval itt elérhető)

További filmek linkelve: 1984, ugyanez 1954-ből, Fahrenheit 451, Zöld Szója, Pi, Akira, A vándoló palota, Lugosi Bélával a Fehér Zombi, The Day The Earth Stood Still, de olyan finomságot is találhatunk, mint a Voyage To The Planet Of Prehistoric Women. A filmekre kattintva tovább is navigálhatunk, nagyon sok filmet találhatunk még, de elég beírni a keresőjébe, hogy ‘full movies‘, és láss csodát, a harmadik oldal után záporoznak a teljes hosszúságú movie-k, szóval hajrá!

3 Responses to “Teljes sci-fi filmek a Google Video-n”


Leave a Reply

You must login to post a comment.